Lahden Hammas

Purentakiskot ja apulaitteet parempaan elämään.

Oikeat työkalut ja apulaitteet parempaan terveyteen

Purentaviat, leukalihasten jäykkyys ja hampaiden liiallinen kuluminen ovat kaikki vaivoja, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuun. Mittatilauksena toteutetuilla purentakiskoilla voidaan kuitenkin korjata ongelma ja helpottaa elämää merkittävästi. Meiltä löydät avun myös uniapneaan.

Purentakiskot

Valmistamme purentakiskoja korjaamaan purentavikoja, rentouttamaan leukalihasten jäykkyyttä ja suojelemaan hampaita liialliselta kulumiselta. Valmistamme kiskon aina hammaslääkärin kanssa yhteistyössä. Purentakiskosta voi saada nopean avun, mikäli niskajäykkyys tai päänsärky diagnosoidaan purennasta johtuvaksi vaivaksi. Purentakiskot toteutetaan yksilöllisesti, aitona käsityönä.

Apulaitteet uniapneaan

Löydä apu kuorsaamiseen!

Jos kuorsauksesi johtuu alaleuan taaksepäin painumisen aiheuttamasta nielun ahtautumisesta, voit saada nopean ja helpon avun ongelmaasi apulaitteesta. Apulaite estää alaleuan liiallinen sisäänpäin painumisen nukkuessa.

Apulaite vaatii riittävän tuen omilta hampailta, eikä se siksi sovellu kokoproteesia käyttäville. Kysy näistä tuotteista lisää hammaslääkäriltäsi tai suoraan meiltä.

Yksilöllinen apu yksilöllisiin ongelmiin.

Yksilöiset ratkaisut ja hyvä ongelmien kartoitus on ensiarvoisen tärkeää, kun lähdetään ratkaisemaan suun ja hampaiden ongelmia. Voit luottaa ammattitaitoomme ja neuvoihimme, mitä tulee elämänlaatusi parantamiseen hammastekniikan avulla.