Lahden Hammas

Parhaat hammasproteesit tehdään yksilöllisesti, sepäntyönä.

Hyvä proteesi on investointi elämänlaatuun.

Hampaita voidaan menettää useista eri syistä kuten hampaiden reikiintymisen, kiinnityskudostuhon tai trauman seurauksena. Myöskään synnynnäiset hampaanpuutokset eivät ole kovin harvinaisia. Protetiikalla tarkoitetaan puuttuvien hampaiden, pehmytkudosten tai koko hampaiston korvaamista erilaisin keinotekoisin menetelmin. Protetiikkaan sisältyy myös vaurioituneiden hampaiden korjaaminen kruunuttamalla eli hampaan näkyvän osan uusimisella.

Kokoproteesit

Suunnittelemme ja valmistamme kokoproteeseja omalla erikoishammastekniikan vastaanotollamme suoraan asiakkaalle, yksilölliset tarpeet huomioiden. Huollamme myös vanhat proteesit kuntoon.

Hammasproteesit suunnitellaan aina yksilöllisesti muotin perusteella. Meillä asioidessasi voit olla varma, ettemme tingi laadusta niin materiaalien, työvälineiden kuin osaamisenkaan suhteen.

Proteesien hoito ja ylläpito on tärkeää, ja meiltä saat sekä vinkkejä että uusinta tietoa proteesien käytöstä ja hoitamisesta päivittäisessä elämässä.

Hampaiden menettämisen jälkeen leukaluu madaltuu kaiken aikaa, mikä pikkuhiljaa heikentää proteesin istuvuutta. Pahimmillaan irtoproteesit lonksuvat suussa ja aiheuttacat kipukohtia. Aika ajoin on siis tarpeellista hoitaa proteesit takaisin huippukuntoon pohjaamalla. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikean ratkaisun ja hoitomuodon.

Täyskeraamiset kruunut ja sillat

Toteutamme hammaslääkäreiden kanssa yhteistyössä kruunuja ja siltoja, jotka ovat huippuesteettinen ratkaisu varsinkin etualueen hammashoidossa.

Valmistamme täyskeraamisia kruunu- ja siltaratkaisuja sekä zirkoniasta (Cercon) että litiumdisilikaatista. (IPS e.max Press). Materiaalit ovat erinomaisen kudosystävällisiä. Niiden avulla ien voi hyvin, eikä metallikeramialle tyypillistä reunatummenemista esiinny.

Zirkonian fysikaaliset ominaisuudet ovat huippuluokkaa, joten siitä voidaan valmistaa niin etu-, kuin taka-alueenkin siltoja minimaalisella murtumisriskillä. Skannaus- ja jyrsinohjelma muokkaa runkoaihiot standardiin, jolle annamme viiden vuoden takuun. Käyttämämme VITA VM9-posliini on kehitetty käytettäväksi zirkonia-runkojen kanssa. Nykyaikaisena, purijaystävällisenä posliinina sillä on hyvä taivutuslujuus ja luonnon hampaan kiillettä vastaava valontaitto- ja heijastuskyky.

Kestävää ja kaunista IPS e.max Press -litiumdisilikaattia käytetään lähinnä etualueella, jossa sen esteettiset ominaisuudet pääsevät esille.

Suomalaista käsityöperinnettä terveyden puolesta

Hammasproteesien valmistaminen on tarkkaa, yksilöllistä käsityötä. Valmistamme proteesit aina hampaista otettavan muotin perusteella ja tutkimuksen perusteella, joka varmistaa parhaan mahdollisen istuvuuden ja käyttömukavuuden. Meiltä saat myös aina uusimman avun proteesien päivittäiseen käsittelyyn ja huoltoon.