Lahden Hammas

Valmistamme hammasuojat lajin ja urheilijan vaatimusten mukaisesti.

Pidä huoli hampaistasi – älä unohda hammassuojia!

Valmistamme hammassuojia erilaisten urheilulajien vaatimusten mukaisesti, sillä eri urheilujeissa hampaat tulee suojata eri tavoin.

Eri urheilujeissa hampaat tulee suojata eri tavoin. Sisäpeleissä saa pehmeämpiä iskuja verrattuna esimerkiksi jääkiekkoon. Hammassuojat tulee aina valita iän, sukupuolen ja käyttötarkoituksen mukaan.

Toteutamme suojat aina yksilöllisesti käyttäjän suusta otettujen jäljennösten mukaan.

PLAYSAFE -hammassuojat

PLAYSAFE-hammassuojia on neljää erilaista, joista jokaiselle on oma käyttötarkoituksensa: Light, Medium, Heavy ja Heavy Pro. Yksilöllisesti  valmistettu PLAYSAFE -suoja antaa huomattavasti paremman suojan hampaillesi kuin yhden koon valmissuojat.

Hammassuojan tulee:

PLAYSAFE-hammassuojat ovat käytössä miellyttäviä ja turvallisia, eivätkä ne haittaa suuhengitystä. Suojat ovat mauttomia ja hajuttomia, ja ne on helppo puhdistaa.

PLAYSAFE -suojat ovat puristettua etyyli-vinyyli-asetaattia (EVA). Materiaali ei sisällä mahdollisesti allergisoivia pehmennysaineita. Suojat koostuvat laminoiduista Erkoflex-levyistä, joiden väliin on lisätty vahvistavia ja jäykistäviä elementtejä. Suojat ovat saatavilla värittämöminä tai haluamassasi väreissä.

Hammassuoja
Joukkueet, seurat ja muut aktiiviset yhteisöt: kysykää lisää meiltä!

Toteutamme hammassuojia seuroille. Erityisesti urheiluun tarkoitetut PLAYSAFE -hammassuojat sopivat niin ammattilaisille kuin harrastelijoillekin, koska ne takaavat parhaan mahdollisen suojan urheilusuorituksen aikana. PLAYSAFE -suojat suojaavat hampaita iskuilta, jotka voivat johtaa hampaiden murtumiseen tai katkeilemiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!